Aquastructures seminar 2019
Aquastructures har gleden av å invitere til seminar også i 2019.
Priser:
Dagpakke: NOK 1750, ekskl. mva.
Dagpakke med middag: NOK 2750, ekskl. mva.
Dagpakken inkluderer seminar og lunsj. Dagpakke med middag, inkluderer også middag på kvelden.
Aquastructures har forhåndsbooket hotellrom på Scandic Hell Hotell.
Program
Tid
Foredrag
Foredragsholder
09:00-10:00
Ankomst, snacks og registrering
10:00-10:10
Daglig leder ønsker velkommen
Marit Opheim, Aquastructures
10:10-10:25
Status for revisjon av NS9415
Brit Uglem Blomsø, Sjømat Norge
10:25-10:40
Status for revisjon av NYTEK
Erlend Hopsdal Skjetne, Fiskeridirektoratet
Tema: Brukerhåndbok og samvirke mellom komponenter i merden
10:40-11:00
Innledning til tema
Are Berstad, Aquastructures
11:00-11:30
Pause (kaffe/te)
11:30-12:00
Ekstrautstyr i merden – økt risiko for rømming?
Basile Bonnemaire, Lerøy Seafood Group
12:00-12:20
Ekstrautstyr – inn i brukerhåndbok?
Martin Munkeby, NorseAqua
12:20-12:50
Ekstrautstyrets forbindelse til hovedkomponent – inn i brukerhåndbok?
Dag Kolberg, AKVA group
13:00-14:00
Lunsj
14:00-14:20
Hvilke forventninger har vi til fremtidens brukerhåndbok?
Erlend Hopsdal Skjetne, Fiskeridirektoratet
14:20-14:50
Brukerhåndbok fra oppdretters ståsted
Alf Jostein Skjærvik, SalMar
14:50-15:00
Kaffe- og snackspause
15:00-15:15
Kahoot
15:15-17:00
Gruppearbeid og oppsummering
Håkon N. Rønning, Aquastructures
18.30-19.00
Aperitiff & mingling
19:00-22:00
Tre retters middag på Scandic Hell Hotell
– Kulturelt innslag
Det oppfordres til spørsmål og kommentarer underveis i seminaret.
Ta gjerne kontakt:
Aquastructures AS
Epost: mail@aquastructures.no
Telefon: +47 73 83 17 47
Adr: Kjøpmannsgata 21, 7013 Trondheim
