Vi søker nye medarbeidere

aug 1, 2020

Er du vår neste IT-utvikler?

Aquastructures søker nå deg som ønsker å bidra til ytterligere videreutvikling av våre programvarer.

logo til Aquastructures

 

AquaSim er i dag et analyseverktøy for analyser av dynamiske systemer og konstruksjoner mot offshore og havbruksindustrien i hovedsak. Programmet er basert på «Finite Element Method», og beregner respons fra bølger, strøm, impuls og vindlaster, for kapasitetskontroll, mot relevante designkriterier i alle typer konstruksjoner og koblede systemer. I programpakken inngår bl.a. styrke- og stabilitetsanalyser og beregninger av miljølaster.

AquaSim utvikles og vedlikeholdes kontinuerlig av Aquastructures. Programkode dekker program fra matematiske beregninger i kjernen og helt frem til grafisk brukergrensesnitt. Grafisk brukergrensesnitt må stadig utvikles i forhold til de muligheter teknologien gir. Funksjonalitet og løsningsalgoritmer er også i stadig utvikling, dette i samarbeid med våre tekniske ingeniører. Vi lisensierer brukere på AquaSim både nasjonalt på verdensbasis.

Kvalifikasjoner:

Du bør ha erfaring fra objektorientert programmering (Java, C#, C++). Det er en fordel om du har gjennomført studier innen IT eller ingeniørfag, hvor programmering av brukergrensesnitt har vært en del av studiene, men dette er ikke en forutsetning, Manglende formell kompetanse kan kompenseres med interesse, erfaring og strukturert personlighet. Vi søker både yngre og mer erfarne utviklere.

Kjennskap til FE-analyseprogrammer og/ eller mekanikk og dynamikk vil være positivt, men ikke avgjørende.

Norsk og engelsk muntlig og skriftlig må beherskes godt.                                   

Vi tilbyr:

·       Konkurransedyktige betingelser

·       Fleksibel arbeidstid

·       Utfordrende arbeidsoppgaver

·       Godt arbeidsmiljø

·       Gode utviklingsmuligheter

·       Arbeidssted: Trondheim eller Oslo

 

Om arbeidsgiveren

Aquastructures er i dag markedsledende på tekniske tjenester mot havbruksindustrien, og leverer software-, sertifiserings- og ingeniørtjenester til selskaper i inn og utland. Selskapet høster anerkjennelse for sin kompetanse innen akvakulturbransjen, og ikke minst for det IT-verktøyet som våre ingeniører benytter. Levende og virkelighetsnært visualiserer og beregner AquaSim i detalj hvordan de hydrodynamiske kreftene virker inn på gitte konstruksjoner. Ved konstruksjoner til havs er dette spesielt fascinerende å iaktta.
Vi arbeider under visjonen ‘’Safety Through Technology’’, der målet er å bidra til å sikre konstruksjoner i påvirkningen av naturkrefter og lastvirkninger. Ved hjelp av dyktige ingeniører – og ikke minst AquaSim – løser vi disse teknisk komplekse oppgavene. Aquastructures har hovedkontor i Trondheim, med avdelinger i Oslo, Bergen, Rørvik, Bodø, Tromsø og Alta.

Send søknad til mail@aquastructures.no